tirsdag den 5. august 2008

Alameda, San Francisco - Billund

Så nåede vi frem til dagen, hvor vi skulle sige farvel til USA og vende nœsen hjem mod Danmark. Vi skulle flyve fra San Francisco International Airport kl. 15, og check-in skulle vœre gennemført senest kl. 13, men da vi både skulle køre 40 km gennem San Francisco og aflevere bilerne et andet sted inden, aftalte vi at køre senest kl. 10. Vi kom dog afsted allerede omkring kl. 9, så vi var i lufthavnen kl. 10.15, hvor vi tog bagagen ud af bilerne og satte den på bagagevogne.

Bjarne, far og jeg kørte derefter hen for at aflevere bilerne, mens de andre ventede ved bagagen i terminalen. Det gik utroligt nemt at aflevere bilerne, og efter kort tid kunne vi køre med et førerløst tog tilbage til terminalen, så det gik glat. Derefter stillede vi os i check-in-køen, hvilket egentlig også gik nemt og smertefrit.

Mor havde smurt nogle madder hjemmefra, så efter check-in spiste vi frokost og forsøgte at tømme nogle af alle de vand og sodavandsflasker, som vi ikke måtte tage med gennem security. Inden vi kunne komme ud til gaten måtte vi nødvendigvis gennem security, så det gjorde vi efter frokost. Der var relativt mange mennesker ved security, men det gik nu hurtigt alligevel, selvom alle skulle tage deres sko af!

Vi havde herefter godt halvanden time inden vi skulle boarde, som nogle selvfølgelig brugte på shopping! Vi kom ombord omkring kl. 14.50, så vi nåede ikke at komme afsted kl. 15 som planlagt men kom først i luften kl. 15.30. Vi fik en udmœrket aftensmad omkring kl. 17, og kl. 21 fik vi lidt morgenmad - begge efter Pacific Time. Tidspunkterne lyder nok helt hen i vejret, men her skal man huske på, at hver gang vi har fløjet en time, er der egentlig gået ca. to timer pga. tidszonerne. Aftensmaden har vi således fået omkring kl. 18.30, mens morgenmaden blev serveret omkring kl. 02.30.

Turen hjem mod Danmark forløb fint, og efter en lang rejse var det dejligt at komme hjem igen og se familien!

Ingen kommentarer: