fredag den 1. august 2008

San Luis Obispo - Gilroy

Der var ikke fastlagt nogen aktiviteter i dag udover at nå frem til det nœste motel, så vi stod op kl. 6.30 og blev klar til at få morgenmad. Der var morgenmad på motellet, men den lod noget tilbage at ønske, så det var godt, vi kunne klare os med vores egen. Derefter blev bagagen pakket i bilerne, og vi var klar til at køre kl. 9.
Turen foregik langs hovedvej 1, der på størstedelen af strœkningen ligger lige ned til Stillehavet. En stor del af ruten gik gennem bjergene, hvor der er rigtig flot udsigt over bjergene, havet og vandet, der slår ind over stranden. Vejret var fint, men temperaturen nåede helt ned på 16-18°C, og da det oven i købet blœste en del nogle steder, var det lidt koldt, hvis man ikke lige stod i solen. Vi mødte en del andre danskere undervejs, der fortalte, at de havde set nogle søkøer, men selvom vi kiggede efter dem, så vi ingen.
Vi ankom til Super 8 motellet i Gilroy omkring kl. 15, og vi fik et fint vœrelse med både køleskab og mikrobølgeovn. Familien Kyneb ankom først senere på dagen, så vi gik hen og kiggede i den outlet, der ligger lige ved motellet. Da det var ret billigt, kunne vi ikke nøjes med at kigge, så vi endte med at købe en del tøj! Omkring kl. 18 fik vi aftensmad, som vi købte i outlet'en, og om aftenen sad vi og hyggede os på vœrelset og kiggede på hinandens indkøb i outlet'en.

Ingen kommentarer: