mandag den 4. august 2008

Anden dag i San Francisco

Vi havde ingen planer for i dag, så der var mulighed for at gøre de ting, der ikke havde vœret mulighed for de sidste par dage. Far ville gerne ud at kigge biler, så på nettet fandt han nogle steder, han gerne ville kigge. Mor og jeg tog med ham kl. 10, og vi kørte hen til en forretning, der solgte sportsvogne for private sœlgere. Der var omkring 40 biler til salg - heriblandt flere Ferrarier.

Derefter kørte vi tilbage til motellet, så vi kunne spise frokost sammen med familien Kyneb, der havde brugt formiddagen på at pakke kufferterne. Bagefter kørte far selv ud for at kigge biler et andet sted, mens vi andre tog i Wal-Mart for sidste gang. Resten af eftermiddagen blev brugt på afslapning og på at få det sidste pakket sammen.

Om aftenen spiste vi på en restaurant lige ved siden af vores motel, og da der var buffet, fik vi rigeligt at spise - jeg blev i hvert fald fyldt helt op! Derefter gik vi tilbage til vores motel, hvor vi hyggede os med kaffe og rødvin en sidste gang inden hjemrejse.

Ingen kommentarer: