lørdag den 2. august 2008

Gilroy - Alameda, San Francisco

Da vi skulle have handlet mad ind til de sidste dage, og nogle gerne ville kigge lidt mere i outlet'en, besluttede vi i går, at vi ville starte med at tage i den Wal-Mart, som gps'en viste skulle ligge lige i nœrheden, og derefter i outlet. Vi kørte allerede kl. 8, så vi kunne nå det hele, men da vi nåede hen til Wal-Mart, viste det sig, at den var blevet lukket. Outlet'en åbnede først kl. 10, så vi besluttede at droppe outlet'en og i stedet finde en Wal-Mart på vejen mod San Francisco.
Efter vi havde købt ind, fortsatte vi mod San Francisco og Golden Gate Bridge, hvor vi havde tœnkt os at spise frokost. Trafikken blev ganske tæt efterhånden som vi nærmede os, så de sidste kilometer tog noget tid at komme igennem. Vejret var rigtig fint og med fuldstændig blå himmel, så vi spiste frokost næsten lige nedenunder Golden Gate Bridge.
Efter frokosten skulle der ses nærmere på den verdenskendte bro, så mor, far og jeg gik over broen og tilbage igen, mens familien Kyneb cyklede over i stedet.
Det var en rigtig fin tur hen over Golden Gate Bridge, hvorfra der er god udsigt over San Francisco og Alctraz. Selvom vejret var godt, så blæste det en del, da broen ligger lige ud til Stillehavet, og derfor var det lidt koldt nogle steder.
Efter besøget på Golden Gate Bridge kørte mor, far og jeg hen til motellet, hvor vi skulle overnatte de sidste dage inden hjemrejsen. Vi var fremme omkring 16, og vi fik et ganske fint værelse. Til aften spiste vi den medbragte mad - de andre havde dog en del af maden, så den måtte vi undvære. Familien Kyneb ankom først til motellet kl. 20, da det havde taget en del tid at låne cykler og komme tilbage igen. Aften tilbragte vi med lidt hygge på vores værelse, og omkring kl. 22 gik vi i seng.

Ingen kommentarer: