torsdag den 31. juli 2008

Glendale, Los Angeles - San Luis Obispo

Efter nogle dage i Los Angeles var det blevet tid til atter at fortsœtte turen. Vi pakkede derfor bagagen sammen og kom den i bilerne. Vi kørte fra motellet omkring kl. 9, og første stop var Malibu Beach, der efter sigende skulle vœre den rigtige Baywartch-strand. Astrid og Sidsel havde egentlig planer om at komme i vandet, men det viste sig at vœre noget beskidt, der hvor vi var, så det droppede de igen. Til gengœld optog vi en lille film med dem og Baywatch-temaet.
Vi fik lidt formiddagskaffe inden vi kørte videre mod Solvang, der blev grundlagt for snart 100 år siden af danskere, der tog hertil for at undgå de kolde vintre i midtvesten. I dag er byen en turistby, og den har ikke meget med Danmark at gøre. Der er nogle butikker, der sælger danske varer og et par "danske" bagerier, og man købe masser af souveniers, men byen ser ikke dansk ud, og det vil sikkert være svært at finde et sted i Danmark, der ligner Solvang.
Derefter kørte vi videre mod vores motel i San Luis Obispo, hvor vi ankom omkring kl. 17. Vi fik aftensmad omkring kl. 19, hvorefter Sidsel, Malte og Ulrik benyttede sig af den ganske lille pool. Efter aftenhyggen gik vi i seng omkring kl. 22.

Ingen kommentarer: