søndag den 13. juli 2008

Harlan - Murdo

Da vi havde en lang køretur på godt 500 km foran os i dag, var mobilen blevet sat til at vœkke os kl. 6.30. Jeg var første mand i badet, og efter morgenmaden pakkede vi atter taskerne sammen og ud i bilen. Allerede kl. 8.30 satte vi kursen mod Winner i South Dakota. I stedet for at køre ad de store interstates valgte vi at følge de lidt mindre veje, hvoraf nogle i øvrigt var såkaldte scenic routes, hvilket svarer til de danske margueritruter. På denne måde kom vi desuden til at køre langs Misouri River i Nebraska lige ved grœnsen til Iowa. Undervejs spiste vi vores medbragte mad ved en tankstation - så kan man jo lige shoppe lidt og komme på toilettet! Vejret var i øvrigt fantastisk under hele turen - blå himmel og ca. 30°C.
En halv time før vi ankom til Winner, var vi på nettet og fandt ud af, at det motel vi havde udset os, ikke havde plads til os. Vi fortsatte dog turen mod Winner, og vi nåede frem kl. 16.30, hvor vi holdt en lille pause for at finde ud af, hvor vi skulle overnatte. Allerede om morgen havde vi snakket om, at vi måske skulle prøve at køre længere end til Winner, da det ville give os mere tid i morgen, så det var ikke den store katastrofe, at vi ikke kunne få overnatning i Winner. Vi fortsatte derfor mod den lille by Murdo, hvor der bl.a. ligger et Days Inn motel. Denne ekstra køretur var på ca. 100 km, og vi kom gennem nogle meget øde områder. Vi kørte bl.a. 58 km på en næsten lige vej, hvor vi kun mødte 15 andre biler, og til tider kunne vi ikke se et eneste hus.
Vi nåede frem til motellet omkring kl. 18, og de havde heldigvis ledige værelser. Vi spiste aftensmad på en restaurant i byen - jeg fik et stykke oksekød med en stor bagt kartoffel og fri salatbar - det var ikke så tosset. Vi fik også her nogle fine, store værelser på motellet, og der er oven i købet pool, så Ulrik, Malte, Sidsel, Astrid og jeg var en tur i vandet - dejligt. Det var en god afslutning på dagen.

Ingen kommentarer: