torsdag den 17. juli 2008

Sheridan - Tower-Roosevelt, Yellowstone

Vi kom tidligt af sted fra motellet i dag - kl. 8.40 havde vi fået morgenmad, pakket bilen og var klar til at køre. Vi startede med at køre hen til en fotoforretning i Sheridan, for at Bjarne kunne kigge efter en linse til sit kamera, som han har ledt efter lige siden Chicago. Han fik heldigvis sin linse, og vi kørte derefter ind til centrum af Sheridan, hvor vi gik en tur. Der skulle være nogle gamle bygninger eller forretninger - bl.a. en saloon med svingdøre og det hele - men det så vi ikke rigtig noget til.
Vi fortsatte derefter mod en Wal-Mart i Billings, Montana, hvor vi fik frokost, kom på toilettet og fik handlet ind til aftens- og morgenmad. Bagefter kørte vi videre mod Yellowstone National Park, hvor vi havde lejet hytter i Roosevelt Lodge i det nordøstlige hjørne af parken. På vejen dertil skulle vi gennem den sydlige del af Rocky Mountains - det var en rigtig flot tur og et noget andet landskab, end vi havde været vant til de tidligere dage. Det højeste punkt målte gps’en til 3348 meter over havets overflade - der var dog temmelig koldt på toppen, kun 8°C, så det var svært at holde varmen i shorts og T-shirt!
Da vi kørte ind i Yellowstone, var der stadig 40 km til vores overnatningssted, så vi brugte tiden til at kigge efter de mange dyr, der er i parken. Udover mange bøfler og flere rådyr så vi en enkelt prærieulv, der gik tæt ved vejen. Vi nåede frem til Roosevelt Lodge omkring kl. 19.20 og fik udleveret nøglerne til de tre hytter, vi havde lejet.
Hytterne er ca. 12 m² store og indeholder kun to senge, et bord og en stol samt en brændeovn. Vi havde egentlig forventet, at der hverken var vand, toilet eller elektricitet i nærheden, så vi blev glædeligt overrasket, da der var elektricitet i hytterne, og vand, toilet og bad ret tæt på vores hytter. Vi sluttede dagen af med fælles aftensmad i vores hytte, og selvom det var lidt trangt til ni mennesker, så var det nu ganske hyggeligt.

Ingen kommentarer: