lørdag den 19. juli 2008

Grant Village, Yellowstone - Brigham City

Selvom vi havde fået langt bedre vœrelser at sove i end forrige nat, havde det alligevel vœret lidt koldt om natten. Det skyldtes, at der ikke er aircondition på vœrelserne, så vi havde haft vinduet åbnet om natten i stedet, og det blev lige koldt nok. Heller ikke her var der gratis morgenmad, så den måtte vi selv sørge for - godt vi havde mælk og havregryn!
Vi havde bilerne pakket og var klar til afgang allerede kl. 8.30, hvor vi kørte mod den lille by Jackson syd for Yellowstone National Park. Undervejs fik vi formiddagskaffe ved Jackson Lake, og da vi nåede frem til Jackson, handlede vi ind til den næste dags tid. Da klokken efterhånden nærmede sig frokosttid, gjorde vi holdt lidt uden for Jackson, så vi kunne få lidt at spise - vi fik oven i købet rugbrød, som, vi ellers troede, ikke kunne fås i USA.
Derfra fortsatte vi ind i Idaho mod Idaho Falls, hvorfra vi kørte ad interstaten mod Brigham City, hvor vi skulle overnatte. Vi nåede frem til motellet omkring kl. 17.40, og efter udpakningen af bagagen spiste vi aftensmad i solen udenfor vores værelse. Dejligt med 30°C! Værelserne var i øvrigt udmærkede, og det føltes lidt som at vende tilbage til civilisationen, da man atter kunne få forbindelse til omverdenen via internettet!

Ingen kommentarer: