torsdag den 10. juli 2008

Chicago - Davenport

Mit jetlag er ved at forsvinde, så jeg holder længere ud om aftenen og kommer senere op om morgenen - det begynder at blive normalt igen! Jeg vågnede kl. 6, og fik lagt gårsdagens oplevelser på bloggen. Efter at have brugt et par dage i Chicago skulle vi videre vestpå. Planen var egentlig at køre til Williamsburg sydvest for Cedar Rapids, men da der har vœret en del oversvømmelser i området, besluttede vi os for at overnatte i Davenport i stedet. Derfor skulle alle tasker pakkes og fyldes i bilerne inden afgang, så vi kom først afsted omkring kl. 10.
Bjarne skulle i en fotoforretning på vejen, da han gerne ville købe en linse til sit kamera. Da vi nåede frem, viste det sig desvœrre, at forretningen var lukket, og vi havde heller ikke heldet med os, da vi prøvede at køre hen til en anden butik. I stedet fortsatte vi turen mod Davenport, og vi havde kun et par enkelte afstikkere for at komme på toilettet og til Subway, hvor vi fik frokost. Der var naturligt nok en hel del trafik på vej fra Chicago, men det aftog efterhånden for hver kilometer. Til gengæld mødte vi flere regnbyger, hvoraf nogle var temmelig kraftige. Vi nåede frem til Davenport og vore Days Inn motel kl. 16.30, og da vi ikke havde bestilt værelser på forhånd, var det spændende, om der nu også var plads til os - det var der heldigvis.
Da vi havde fået nøglerne til værelserne - der i øvrigt plejer at være et plastickort i kreditkortstørrelse - og slæbt bagagen ind, kørte alle pånær Bjarne ind til den nærliggende Northpark Mall, hvor der er samlet 170 større eller mindre butikker, og vi fik hver især købt lidt forskellige sager. Kl. 9 kørte vi tilbage til motellet - på det tidspunkt havde vi brugt ca. to og en halv time i centret - men vi fik et lille problem lige før vi var tilbage, da gps'en ville have os til at dreje et sted, hvor det ikke er tilladt. Det resulterede i, at vi fik en ufrivillig tur på interstaten, men det lykkedes os dog at nå tilbage i andet forsøg! Det var i øvrigt undertegnede, der var chauffør. Efter en endnu en god dag stod den på afslapning på Kirsten og Bjarnes værelse, før vi måtte ind og se dyner.

Ingen kommentarer: