søndag den 20. juli 2008

Brigham City - Beaver

Der var ikke planlagt en masse sevœrdigheder i dag, så vi skulle kun køre de godt 400 km til nœste motel. Vi var alligevel tidligt oppe for at blive klar til afgang, så kl. 9 kunne vi forlade Howard Johnson Inn.
Dagens køretur gik til Beaver i det sydvestlige af Utah, og hele turen forgik ad Interstate 15, så det tog knap så lang tid at nå frem som de sidste dage.
Via interstaten kom vi bl.a. gennem Salt Lake City, og det var sjovt at se, hvor anderledes den ser ud i forhold til andre storbyer som f.eks. Chicago. Byen er lidt klemt inde mellem bjergene i Rocky Mountains og Great Salt Lake, og vi snakkede om, at det er en meget lav by, hvor der ikke er ret mange højhuse.
Vi aftalte på forhånd et par steder, hvor vi kunne mødes til formiddagskaffe og frokost, så vi ikke skulle holde øje med hinanden undervejs, og det fungerede fint. Vejret var fint - det var lidt skyet på sine steder, men temperaturen nåede alligevel op over 30°C. Kl. 14.40 ankom vi til Super 8 motellet i Beaver, hvor vi fik nogle fine værelser. Eftermiddagen gik med afslapning for de fleste, mens andre gik en tur.
Vi gik på restaurant for at få aftensmad. Restauranten lå ret tæt på motellet, og udefra så det pænt men ikke særligt spændende ud. Det var ikke meget bedre indenfor, og serveringen kunne også være bedre. Til gengæld var vi enige om, at maden var rigtig god, og det er vel trods alt det vigtigste. Aften blev tilbragt med hygge, rødvin og kaffe på værelserne, hvorefter vi gik i seng.

Ingen kommentarer: