lørdag den 26. juli 2008

Sout Rim, Grand Canyon Nat. Park - Kingman

Vi skulle tidligt afsted i dag, da det første, vi skulle nå, var en helikoptertur over Grand Canyon. Vi stod derfor op kl. 6.30, så vi kunne have bilerne pakket og vœre klar til at tage afsted kl. 8.50. Vi skulle kun køre ca. 10 km for at komme ud til lufthavnen, så vi var fremme allerede lidt over ni. Vi havde på forhånd bestilt den tre kvarter lange Imperial Tour, men pga. dårligt vejr var denne aflyst, så vi valgte en anden og lidt kortere tur i stedet. Inden vi kunne komme afsted, skulle vi vejes, så vi kunne blive fordelt i de to helikoptere, vi skulle flyve med. Kirsten, Bjarne og Ulrilk kom med den ene maskine, mens vi andre indtog alle seks pladser i den anden. Der blev selvfølgelig taget billeder af os inden, vi skulle afsted, som vi kunne købe efter turen. Selv på afstand var der meget støj fra helikopterne, og det blev absolut ikke bedre, da vi kom på plads. Heldigvis var der hovedtelefoner til alle, hvor der blev spillet god musik og kommentarer om det, vi så. Der var ikke meget plads i helikopteren, og den ekstra trøje, vi havde taget med for at holde varmen, var ikke nødvendig - der var en god temperatur indendøre. Vi fløj først hen over en del skov, og det virkede ikke som om, vi fløj sœrligt højt - omkring 50 meter. Vi fortsatte derefter ud over "kanten" til selve Grand Canyon, hvor der pludselig var langt ned til bunden! Turen varede en halv time, og vi var alle enige om, at det havde været en rigtig flot oplevelse.
Vi kørte derefter tilbage til Williams, hvor vi spiste frokost og gik en lille tur i byen, der til en vis grad er præget af at Route 66 i sin tid gik igennem byen. Vi besluttede herefter at køre hver for sig, da der stadig var en del af den gamle Route 66, som far gerne ville se. Vi fulgte derfor Route 66 til Kingman, hvor vi skulle overnatte på et Days Inn motel.
Vi var fremme omkring kl. 17.15 og fik bagagen slæbt ind på værelset. Om aftenen var vi alle på nær far en tur i poolen og spaen. Vandet var lidt koldt at komme i, så det var rart at komme i den varme spa derefter. Resten af aftenen hyggede vi os med at se lidt billeder og film fra dagens oplevelser.

Ingen kommentarer: