onsdag den 30. juli 2008

Anden dag i Los Angeles

Denne dag skulle også bruges på at opleve Los Angeles, men vi havde lidt forskellige opfattelser af hvordan, så vi delte os op, således at Astrid, Sidsel, Malte og Ulrik tog ind i Universal Studios, mens vi andre kiggede lidt mere på byen.
Da Bjarne kørte de andre ud til Universal Studios, kom vi først af sted kl. 9.30, da han var tilbage. Vi startede med at køre ud til Beverly Hills, hvor vi kørte lidt rundt - bare for at kunne sige, at vi havde været der.
Vi kørte derefter ind til Rodeo Drive, hvor vi parkerede - dvs. vi skulle ikke selv parkere bilen, for det blev gjort for os - det var lidt sjovt at prøve. Der ligger en del forretninger på Rodeo Drive, men i de fleste var der ingen kunder at betjene for de to-tre ansatte hvert sted, hvilket formentlig skyldes, at forretningerne er meget dyre. Det virker helt tosset! Inden vi hentede bilen igen, spiste vi frokost på en lille cafe, hvorefter vi kørte en tur rundt i Bel-Air. Vi så en del store huse, men vi mødte ikke nogen af de kendte, der skulle bo her.
Derefter kørte vi ind til centrum, da mor og Kirsten gerne ville i Macy's. Vi var lige ved at tro, der var noget galt, da de var fœrdige med at shoppe før, vi havde aftalt at mødes! Da vi skulle hente de andre i Universal Studios kl. 17, kunne vi lige nå en kop kaffe på en cafe, inden vi kørte. Trafikken på interstaten stod nœsten stille, så vi kørte gennem byen i stedet, selvom det er en lœngere tur. Inden vi kørte tilbage til motellet, var vi atter en tur i mall'en for at shoppe og handle ind til aftensmad. Om aftenen gik nogle i poolen, og ellers slappede vi af med kaffe på vœrelset, inden vi gik i seng.

Ingen kommentarer: